Desenvolupem el projecte ‘Pisos assistits per a la Transició a l’Autonomia’

23/10/2024

Al Casal dels Infants desenvolupem, dins de la convocatòria de subvencions a entitats de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Drets Socials, el projecte ‘Pisos assistits per a la Transició a l’Autonomia’, que té per objectiu possibilitar la vida autònoma de nois i noies de 18 a 23 anys sense xarxa social mitjançant el suport a l’autonomia dins l’habitatge..

El projecte s’adreça a joves d’entre 18 i 23 anys que es troben en situació d’alta vulnerabilitat social per la falta d’habitatge estable, sense referents familiars a Catalunya i que requereixen de programes de suport i acompanyament intensius i integrals per garantir l’autonomia plena. Les problemàtiques que pretén abordar el projecte s’han vist agreujades fruit de la crisi sanitària que va afectar l’any 2020 i l’actual inflació, així com un mercat d’habitatge molt tensionat, situació que colpeja doblement el col·lectiu al que va destinada l’acció.

El programa, que té una durada de 12 mesos, compta amb el suport del Departament de Drets Socials i Inclusió de la Generalitat de Catalunya.

Desenvolupem el projecte ‘Pisos assistits per a la Transició a l’Autonomia’ al municipi de Barcelona. 

 

Col·laboracions institucionalsDesenvolupem el projecte ‘Pisos assistits per a la Transició a l’Autonomia’