Desenvolupem el projecte ‘Enllaçades’

23/10/2024

Al Casal dels Infants desenvolupem, en el marc de la convocatòria ordinària per a entitats de l’àmbit d’Igualtat i Feminismes 2023 – 2024, el projecte ‘Enllaçades’, que té per objectiu enfortir les capacitats personals socials i de participació de les dones del barri del Raval de Barcelona i de Santa Coloma de Gramanet en situació de vulnerabilitat a través d’un espai garantidor de drets i promotor de noves oportunitats.

Es tracta d’un projecte transversal per a dones del Casal dels Infants a partir de grups de suport al voltant de la costura i la creació tèxtil, als diferents barris on l’entitat actúa. A partir d’aquest interès per la costura, es pretén fomentar la construcció de relacions i vincles que tinguin impacte positiu en la seva situació personal i emocional, tot acompanyant-les en els processos d’empoderament, els quals milloren la seva realitat i la dels seus fills i filles. 

El programa, que té una durada de 15 mesos i va acompanyat d’accions de formació, compta amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya.

Desenvolupem ‘Enllaçades’ a Barcelona i Santa Coloma de Gramenet. 

 

Col·laboracions institucionalsDesenvolupem el projecte ‘Enllaçades’