Desenvolupem el projecte ‘Creando Vínculos contra la Violencia’

23/10/2024

Al Casal dels Infants desenvolupem el projecte ‘Creando Vínculos contra la Violencia’, que té per objectiu incrementar les capacitats de les dones immigrants amb fills/es a càrrec per fer front a situacions de violència masclista, alhora que teixeix una xarxa de suport per a aquelles que es troben ja en aquesta situació.

Aquest programa busca generar processos d’apoderament de les mares contra la violència masclista des d’una perspectiva global a través d’un desenvolupament de competències per a l’autonomia la prevenció de violència, l’acompanyament en situacions de violència i el suport a la criança per evitar efectes nocius en el menor. En ell participen les dones i les seves criatures treballant tant de forma grupal com per separat, i oferint acompanyament individual en els casos que ho requereix.

El programa, que té una durada de 12 mesos, està subvencionat per la Dirección General de Atención Humanitaria e Inclusión Social de la Inmigración del Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones, i el Fondo Social Europeo, dins del marc de la convocatòria de subvencions per al desenvolupament per al desenvolupament d’actuacions d’interès general en matèria d’estrangeria, destinades a la defensa dels drets humans del col·lectiu de persones estrangeres, així com afavorir la convivència i la cohesió social, cofinançades per Fons de la Unió Europea.

Desenvolupem el projecte ‘Creando Vínculos contra la Violencia’ als municipis de Badalona, Barcelona, Santa Coloma de Gramenet i Salt.

 

Col·laboracions institucionalsDesenvolupem el projecte ‘Creando Vínculos contra la Violencia’