Desenvolupem el projecte ‘Acció Comunitària als Barris’

23/10/2024

Al Casal dels Infants desenvolupem el projecte ‘Acció Comunitària als Barris’, que té per objectius potenciar la promoció personal i social de les persones participants per a què esdevinguin agents de canvi de la seva realitat i la del seu entorn, i enfortir la xarxa veïnal i comunitària per tal de que el territori ofereixi oportunitats de millora en el benestar i les condicions de vida dels seus habitants.

L’acció pretén oferir espais de promoció social per infants, joves i famílies, per a esdevenir agents de canvi del seu entorn, posant a l’abast espais de participació comunitària que potenciïn la seva xarxa social. L’acció desenvoluparà competències dels participants millorant la qualitat del seu entorn amb col·laboració amb la xarxa en una aposta comuna per la convivència i la cohesió social.

El programa, que té una durada de 12 mesos, compta amb el suport de Departament de Drets Socials i Inclusió de la Generalitat de Catalunya.

Desenvolupem el projecte ‘Acció Comunitària als Barris’ als municipis de Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Salt.

Col·laboracions institucionalsDesenvolupem el projecte ‘Acció Comunitària als Barris’