REF.:2407EESR

Educador/a per l’Espai Socioeducatiu al Raval (Barcelona)

Formació

Titulació universitària en Educació Social, Treball Social, Magisteri, Pedagogia o altres estudis afins del camp social.
Títol de director/a de lleure.

Experiència

Domini de la llengua catalana (equivalent a nivell C) Mínim 1 any d’experiència.
Experiència en dinamització i coordinació d’activitats socioeducatives amb infància o adolescència en desavantatge social.
Experiència en la creació, execució i avaluació de projectes socioeducatius innovadors que responguin a les necessitats de la comunitat i promoguin l’èxit educatiu.
Experiència en el treball d’elements socioeducatius a través dels processos grupals. Experiència de treball escolar i el coneixement de la llei educativa vigent.
Experiència en realització d’adaptacions curriculars i plans educatius individualitzats.
Es valoraran competències i expertesa en l’ús de tecnologies digitals per a l’èxit educatiu, la cura del benestar digital i la creació maker.
Bon nivell d’ofimàtica i de gestió amb aplicatius informàtics.

Competències

Competència en l’elaboració, aplicació i avaluació de plans de millora amb famílies i infants o adolescents en situació de vulnerabilitat i/o risc social.
Competència en la direcció i el lideratge de l’equip contractat, voluntariat i alumnes en pràctiques. Capacitat de dissenyar, planificar, realitzar i avaluar projectes socioeducatius innovadors.
Capacitat per elaborar, aplicar i avaluar plans de treball (individual i grupal) en la intervenció socioeducativa acord amb les necessitats detectades amb famílies i infants en situació de vulnerabilitat i/o risc social.
Capacitat de donar suport a l’estudi amb infants.
Capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l’entitat com amb les xarxes locals dels territoris.
Dinamisme i autonomia.
Capacitat de treball en equip amb els centres educatius.

Feina

Coordinació temes vinculats amb el programa ProInfància. Coordinació amb l’equip de docents de l’institut.
Coordinació amb la Xarxa d’Agents Socials del territori.
Disseny i seguiment de les activitats per a la millora de l’èxit escolar. Realització i supervisió de la programació de les accions educatives. Intervenció socioeducativa en grup i individualment.
Acompanyament socioeducatiu: anàlisi de necessitats, elaboració, aplicació i avaluació dels plans de millora (tutories, entrevistes amb les famílies i coordinació amb la xarxa dels agents socials corresponents).
Coordinació de l’equip educatiu que intervé amb el grup, dinamització del voluntariat i seguiment del personal en pràctiques.
Coordinació amb entitats i la xarxa d’atenció a la infància. Coordinació i treball conjunt amb el centre educatiu.

Horari

25 hores

Sou brut

1.285,30€

Contractació

TIPUS DE CONTRACTACIÓ Contracte Indefinit

Altres

Imprescindible disposar del Certificat d’antecedents de delictes sexuals.

Presentació de
candidatures fins

02/08/2024

Oferta en PDF

Eixos

Infància i adolescència

Seus

El Casal dels Infants del Raval
Educador/a per l’Espai Socioeducatiu al Raval (Barcelona)